Desi Julia si Claudia se jura ca nu se despart, apropiatii lor sustin ca fetele vor fi sexy doar acasa, nu si pe scena.

Mai toate trupele se lanseaza cu doua sau trei fete cucuiete. Dar cand una e vedeta, iar celelalte "de umplutura", se declanseaza scandalul. De cele mai multe ori, razboiul orgoliilor incepe de la impresar. Care este tatal sau iubitul uneia dintre ele.

DE OCHII LUMII. Asa s-a intamplat cu Andre, cu Exotic, cu A.S.I.A., cu Blondy si mai nou cu Sexxy. Dintre cele trei "exotice" au mai ramas doua sexy, dupa ce au exclus-o pe Andreea Banica. Julia si Claudia sustin sus si tare ca nu s-au certat. Si se jura ca sunt cele mai bune prietene. Ba, mai mult, cica blonda o ajuta pe bruneta sa invete pentru scoala de soferi.

BUNE DE PLATA. Scenariul acesta insa a mai fost inregistrat de vreo cateva ori si de fiecare data s-a dovedit ca tot ceea ce le tine impreuna este un "mic" secret: un contract cu casa de discuri care le pastoreste si care le pune la plata daca parasesc formatia. Nu mult, vreo 10.000 de euro. Ramane de vazut daca Julia si Claudia vor fi exceptia de la regula sau vor intra in randul vedetelor mincinoase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.