Peste 300 de invitati s-au intrecut in daruri costisitoare la nunta lui Adrian Mutu cu dominicanca Consuelo, anunta numarul
de azi al revistei
X-Magazin.

Nepotul lui Gigi Becali, Lucian, le-a facut cadou lui Mutu si proaspetei sale sotii un Lamborghini Diablo, in valoare de 150.000 de euro. Cristi Chivu si logodnica sa, Maria Marinescu, nu s-au lasat mai prejos si le-au adus mirilor piese de decoratiune interioara care costa in jur de zece mii de dolari. Mircea Sandu le-a oferit un set valoros de pahare, din cristal. Un singur pahar ar costa cam 3.000 de euro.

BANI PENTRU ARTISTI

Citeste si:

Lavinia de la Spicy, Marcel Pavel, Sanda Ladosi, Copilul Minune si restul artistilor care au intretinut atmosfera la nunta au fost rasplatiti regeste. Pe langa onorariile stabilite initial, cantaretii s-au ales cu bani buni din cei aproape 10.000 de dolari pusi la bataie de meseni pentru dedicatii.

ALEXANDRA SUFERA

Surse apropiate fostei sotii a Briliantului spun ca in prezent Alexandra si Adrian sunt certati. El nu a invitat-o la nunta, iar ea nu l-a sunat pentru a-l felicita. "Plange non-stop. De cand si-a dat seama ca Mutu chiar o iubeste pe Consuelo, nu pe ea, nu-si mai gaseste linistea. Sufera ingrozitor, si dupa ce-a mai auzit ce zicea Mutu, ca vrea multi copii cu Consuelo... asta a doborat-o!", a povestit un amic al fostei doamne Mutu.