Adela Popescu (foto), interpreta Alexandrei din telenovela "Lacrimi de iubire", difuzata Acasa, implineste astazi 19 ani. Cu ceva timp in urma ea planuia sa plece din Bucuresti sa se relaxeze, dar nu se hotarase ce destinatie va alege. Iubitul sau, Dan Bordeianu si prietenii ei i-au pregatit o surpriza foarte romantica: o mica excursie la Venetia. Adela a fost anuntata ca va pleca in Ardeal pentru a-si petrece acolo ziua de nastere.

Astfel ca joi de dimineata ea s-a dus la aeroport cu gandul ca pleaca spre Cluj. insa mare i-a fost uimirea cand a observat ca toata lumea isi pregateste pasapoartele. Adela a fost emotionata si fericita cand a auzit ca pleaca la Venetia, locul pe care il considera cel mai romantic din lume.

Dana Rogoz, fosta Abramburica si actuala Mimi din "La bloc" si "Fete cu lipici", a implinit saptamana trecuta 20 de ani. "M-am gandit ca o petrecere obisnuita ar fi fost doar alta dintr-un sir lung de chefuri care se fac in gasca noastra. Asa ca am vrut sa marchez evenimentul cu un "movie party", ca la Hollywod".

Gazda - Dana - a fost chiar Statueta Oscar, care i-a intampinat cu mare fast pe invitati. Asa se face ca pe covorul rosu, alaturi de familia Danei, au aparut printre altii: Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Dragos Mostenescu, Emil Mitrache. si sarbatorita a fost surprinsa cu ceva. Pe tortul sau aniversar trona inscriptia "20th anniversary Dana", ceea ce te ducea imediat cu gandul la celebra emblema a studiourilor 20th Century Fox.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.