Apare Andreea pe Prima TV. Vedem la televizor: „Big Brother“ cu Andreea, „Ce vor fetele?“ cu Andreea, acum „Mereu prieteni“. Dar mereu vin si intrebarile: iubitul Andreei cine e?, trupul Andreei, mama-mama!

Intimplare. Renuntasem la ideea de a face modelling in strainatate, revenisem acasa si, la o prezentare de moda, m-a vazut Adrian Sirbu, caruia i-am parut, cred, potrivita pentru munca in televiziune.

Intii, trup egal prostuta. Acum, altfel

Ai perfecta dreptate, inceputul carierei mele - dupa 10 ani de cind fac meseria asta cred ca pot vorbi de o cariera, nu! - este legat nemijlocit de aspectul fizic. A fost o vreme cind si eu credeam ca sint doar un chip frumos si-atit. Din fericire, am avut norocul - din nou! - de a incepe colaborarea cu revista "Viva"!, unde lucrez si acum. Mi-a prins tare bine, pentru ca asa am invatat sa-mi asum responsabilitati, sa-mi scriu textele, sa organizez sedinte foto.

Nu aveam deloc incredere in mine si in lucrurile pe care as fi stiut sa le fac. Cind ti se spune vreme lunga ca esti frumoasa si-atit, ajungi si tu sa crezi asta, chiar daca, pe de alta parte, simti ca poti mai mult. M-au ajutat insa extrem de mult Ada Teslaru si colegii, pentru care nu am fost niciodata fata de la televizor, ci doar colega lor. Dar constat ca memoria colectiva are destul de multa inertie…

Tipa trasnet, dar fara noroc in dragoste

Jurnalistilor asta li s-a parut cea mai la-ndemina eticheta. E o chestiune recenta si legata de cea mai mediatizata relatie a mea, terminata brusc si fara o explicatie clara. Daca noi nu am simtit nevoia sa spunem nimic - si cred ca bine am facut, fiind vorba despre chestiuni care ne priveau doar pe noi, in fond -, atunci ceilalti, presa in mod special, a cautat sa gaseasca o explicatie si, uite-asa, a aparut eticheta. De fapt, teoria asta, cu ghinionul, mi se pare o prostie.

Uite, de exemplu, intilnesti un baiat care, intr-o prima faza, ti se pare partenerul potrivit si, dupa ce incepi sa-l cunosti mai bine, constati ca nu-i deloc asa, ca sinteti mai degraba prieteni, si atunci pui punct oricarui flirt sau inceputului de idila. Nu inseamna ca ai avut o relatie cu omul respectiv, cum nu inseamna nici ca ai avut ghinion daca relatia aceea nu s-a concretizat in nimic mai mult decit o prietenie.

Pur si simplu, nu a fost sa fie si nu vad de ce ar fi trebuit sa ramin alaturi de un om pentru care nu am decit sentimente de amicitie. In fond, asa e viata, nu toate povestile de dragoste, oricit de spectaculoase sau nu ar fi ele, se termina cu o casatorie! Recunosc faptul ca viata de cuplu e importanta pentru mine si ca deseori m-am simtit tentata sa acord celui de linga mine sanse cu nemiluita, dar, intre timp, si datorita experientelor personale, am inteles ca merit mai mult si ca sint si indreptatita sa cer mai mult de la omul de linga mine. Nu sint, deci, nici ghinionista, nici schimbatoare.

Viata ca un mesteacan

Elegant, drept, cu tinuta - sint o persoana verticala. Calm - inspira liniste. Am fugit de vulgar, de patimi inutile…

Succesul

E ca o pantera neagra: rapiditate, hotarire. In profesie, cred ca a contat faptul ca nu am ars etapele, ca am luat-o pas cu pas. Astazi, fetele care apar la televizor vor sa devina arhicunoscute peste noapte. Un astfel de succes nu are cum sa dureze. Realizarile mele personale sint legate, intr-un fel, de cele financiare, pentru ca lucrul de care sint extrem de mindra este ca pot sa am grija de mine si de familia mea din ceea ce cistig eu, din munca mea.

Treaba asta, cu independenta financiara, mi s-a reprosat uneori, dar pentru mine e teribil de important sa stiu ca nu sint la mina nimanui, ca daca vreau ceva, sau daca mama si bunica mea vor, pot sa indeplinesc acele dorinte din banii mei. Sigur, ma maguleste sa primesc un cadou de la omul de linga mine si apreciez astfel de gesturi, dar nu m-as simti bine sa depind de cineva pentru fiecare aspect al vietii mele.

Masini

BMW seria 3, Porsche Cayenne si masina mea, Golf 5.

Modele in istorie

Nu mi-am pus niciodata problema astfel. Ma simt bine in pielea mea si nu vad de ce as abera spunind ca sint un fel de Ioana d’Arc a zilelor noastre daca eu nu simt asta.

Parfum

DKNY

Carti

"Maitrey" de Eliade, "Magicianul" de Fowles si "Hotii de frumusete" de Bruckner.

Filme

"Moulin Rouge", "La vita e bella" si "Marile sperante".

Mincare

Sushi, mincarea fusion si pastele.

Defecte

Incapatinata. Naivitatea de a crede ca toti oamenii sint buni. Sensibila, pot fi ranita cu usurinta.

Cintece

"I Will Survive" - Gloria Gaynor; "One" - U2 si "Beautiful Girl" - INXS.

Hainele in timpul interviului

Imbracamintea din momentul de fata? Nu te teme, e decenta! Si nu foarte scumpa - o pereche de jeans si un T-Shirt!

Stresuri ale meseriei

Am sa uit ce am de spus, ca am sa ma impiedic de ceva si am sa cad cit sint de lunga si sa nu ajung sa fac lucruri in care nu cred.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.