Invitat in show-ul lui David Letterman, actorul Bruce Willis a starnit ropote de aplauze si hohote de ras cand a intrat in platou cu o peruca din...carne tocata!

Chiar si la 55 de ani, Bruce Willis isi pastreaza tonusul fizic, prospetimea si simtul umorului de exceptie! Asadar, actorul a pus la cale o mica gluma ce a avut-o drept tinta pe Lady Gaga, potrivit Unica.ro.

Inspirat fiind de rochia din carne pe care artista a purtat-o la VMA, Bruce s-a gandit ca o peruca din carne tocata ar arata chiar bine! Actorul a declarat ca e incantat de temperatura propice din platoul emisiunii, putin mai racoroasa, pentru ca altfel ineditul accesoriu s-ar fi alterat! [VIDEO] Lady Gaga s-a imbracat in carne cruda]

Si nu de alta, dar era pacat sa nu guste cineva din el! Inarmat cu sare, piper si o furculita, actorul si-a condimentat peruca si l-a rugat pe Letterman sa guste cu incredere. L-a asigurat chiar ca a facut dus doar cu putine ore in urma!



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.