Cu machiaj albastru, ruj rosu si parul dat pe spate, James Franco este de nerecunoscut pe coperta primei reviste de moda care celebreaza travestitii, transexualii si persoanele androgine.

“Candy”, un concept al spaniolului Luis Venegas, a fost lansata prima data in noiembrie 2009, iar acum, dupa aproape un an, revista se afla la cel de-al doilea numar, in editie limitata de 1000 de numere.

Primul numar al revistei l-a infatisat pe pagina principala pe Luke Worrall, fostul iubit al lui Kelly Osbourne, infatinsand-o pe Marilyn Monroe.

“Candy” are de aceasta data 337 de pagini pline cu poze si articole care celebreaza alteritatea. Coperta a fost realizata de celebrul fotograf Terry Richardson si il infatiseaza pe actorul James Franco intr-o seducatoare ipostaza feminina.

Franco, care interpreteaza peronajul Scott Smith, iubitul lui Harvey Milk, in filmul “Milk”, care vorbeste despre “revolutia” gay din Statele Unite a declarat recent ca: “In aceasta istorie a cinematografiei sunt prea multe povesti de dragoste heterosexuale. Totul este deja invechit, totul a fost facut. Pe mine nu ma mai intereseaza nicio poveste de acest gen. Pentru mine este mult mai interesant sa joc in filme si sa interpretez roluri si relatii cu care nu sunt obisnuit”, a declarat Franco. Actorul este intr-o relatie cu Ahna O'Reilly din 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.