Intr-un interviu acordat celebrei reviste pentru barbati, Playboy, Loredana Groza, vorbeste fara complexe despre sex si anul ei de "calugarie".

"Cred ca orgasmul e o stare deosebita, o transa pe care barbatii si femeile trebuie sa o atinga, e o nirvana. E mai dulce ca o inghetata, basca nu ingrasa!” a dezvaluit Lori pentru revista Playboy.

"M-a pus pe ganduri opinia taximetristului din Singapore, care spunea ca sexul imbatraneste. Am si scris un eseu despre asta. Sexul poate sa-ti dea si viata, poate sa te ss consume, daca-l faci in conditii proaste si cu cine nu trebuie", a mai spus artista care a vorbit si de anul ei de "calugarie", dezvaluit in cartea Sexting.

"Poate chiar mai mult, daca ma gindesc bine la perioada mea de "calugarie". Exact in perioada in care trebuia sa fiu in plina actiune, mi-am zis ca trebuie sa reconsider optiunile mele in legatura cu dragostea. Am luat hotarirea sa ma despart de prietenul meu, sa nu ma mai complic in alta relatie, ci sa incerc sa ma gasesc pe mine.
M-am simtit foarte bine, am inteles ca pot sa traiesc si singura, ca nu trebuie sa depind de cineva, pentru ca, atunci cind depinzi de cineva, aia nu e dragoste, e dependenta. Dependenta duce la o anumita obisnuinta, care si aia e o prostie, pentru ca obisnuinta iti creeaza o alta dependenta. Pina la urma, dragostea unde e?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.