Ce nazbatii mai face Lady Gaga zilele astea? Dupa ce a luat pranzul la un restaurant din New York, "diva" a plecat de la masa in chiloti.

Dupa ce s-a imbracat la premiile VMA intr-o rochie din carne, pe care vrea sa o pastreze, Lady Gaga a marturisit ca prizeaza cocaina, cu mana pe Biblie, iar mai nou, umbla prin aeroport in lenjerie intima, cu o pereche de catuse la centura.

La scurt timp, cu o pereche de ochelari de tocilar pe nas si o tinuta mai sobra, Lady Gaga a luat cuvantul la conferinta „Don't ask, Don't tell”, sprijinindu-i astfel pe cei cu alte orientari sexuale. Discursul a fost unul prin de patos, care a amutit audienta si a starnit ropote de aplauze.

Cateva zile mai tarziu, Lady Gaga a fost zarita la azilul Lincoln Park Renaissance, imbracata extrem de elegant, cu un look a la „Hillary Clinton”: tinuta all black, coafura impecabila, bijuterii masive, pretioase. Diva a declarat ca i se facuse dor de bunicul ei. Din pacate, la doar doua zile distanta, acesta s-a stins din viata.

Sursa: Unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.