Starul din filmul "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot", in varsta de 85 de ani, a murit in resedinta sa din Statele Unite.

Tony Curtis a murit, in somn, in resedinta sa din Statele Unite, potrivit postului ABC News, care citeaza surse apropiate familiei, relateaza MEDIAFAX, citand bbc.co.uk.

Actorul american, starul din filmul "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot", suferea in ultimii ani de bronhopneumopatie obstructiva cronica.

Tony Curtis s-a aflat la un pas de moarte in decembrie 2006, din cauza unei pneumonii galopante si a petrecut cateva zile in coma. In ultimii ani, actorul putea sa mearga doar pe distante scurte si se deplasa de obicei cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Sept. 30, 2010 - New York, New York, U.S. - TONY CURTIS AND MARILYN MONROE IN A SCENE FROM SOME LIKE IT HOT.1959. SUPPLIED BY ARCHIVE/ / PHOTOS, INC. © Red Carpet Pictures

Tony Curtis a fost casatorit de cinci ori si a avut o aventura cu Marilyn Monroe, partenera sa din filmul "Unora le place jazz-ul". Tony Curtis a primit o nominalizare la premiile Oscar in 1959 pentru rolul din lungmetrajul "Lantul/ The Defiant Ones" in care a jucat alaturi de Sidney Poitier.

Tony Curtis a jucat in peste 140 de filme turnate la Hollywood, a aparut pe coperta albumului "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club" al trupei The Beatles si a asigurat vocea personajului "Stony Curtis" din serialul de televiziune "Familia Flintstone".

Sept. 30, 2010 - New York, New York, U.S. - TONY CURTIS AND JANET LEIGH WITH DAUGHTERS KELLY AND JAMIE. DICK MILLER/ PHOTOS, INC. © Red Carpet Pictures

Actorul american are sase copii, fiind tatal actritelor Jamie Lee Curtis si Kelly Curtis. In 1994, fiul sau Nicholas a murit din cauza unei supradoze de heroina, la varsta de 23 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.