Betty nu vrea sa mai para o adolescenta filiforma, asa incat a intrat la cura de alimentare intensiva. Artista refuza alimentele gen fast-food, insa devoreaza pur si simplu batoanele de ciocolata. Ea a facut chiar o pasiune pentru alimentul interzis in viata unei femei care tine la silueta, transformand ciocolata in meniul principal al meselor zilnice.

Solista trupei Etnic se trezeste chiar si noaptea sa se infrupte din ciocolata amaruie sau cu crema de rom, care nu-i lipseste niciodata din frigider, trezind chiar invidia colegelor ei de trupa. Colegele ei au inceput sa-i aduca zilnic in dar cate o ciocolata pentru a o ajuta pe solista in demersul ei de a lua in greutate.

Cu toate astea, bruneta e nemultumita: "De aproximativ jumatate de an mananc ciocolata pentru a ma ingrasa cu 3 kilograme, insa se pare ca nu are nici un efect asupra mea. Persoanele de sex feminin din jurul meu ma invidiaza, iar eu nu reusesc sa ma ingras nici un gram", spune Betty dezamagita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.