Dupa ce a aflat recent ca era otravita cu sulfat de amoniu de catre propria asistenta, actrita venezueleana a lesinat, ieri, pe platouriile de filmare.

Actrita de telenovele are de suferit in urma faptului ca a fost intoxicata cu sulfat de amoniu, administrat in doze mici in alimente de catre asistenta ei, Maria Celeste Fernandez Babio.

Starea de sanatate a actritei s-a inrautatit sambata, cand se afla pe platourile de filmare ale telenovelei "Soy tu duena". Actrita si-a pierdut cunostinta si a lesinat chiar in timpul filmarilor. Producatorii au chemat salvarea, aceasta fiind internata de urgenta la spitalul Angeles din Ciudad de Mexico.

Gabriela Spanic se afla acum la sectia de terapie intensiva, in stare critica, potrivit Celestrellas.com.

Starea este critica iar pronosticul medicilor este rezervat. Fanii si prietenii sunt rugati de catre familie sa se roage pentru sanatatea Gabrielei, in aceste momente delicate, a transmis impresara actritei.

De cand s-a descoperit ca a fost otravita, Gabriela Spanic a urmat un regim cu ajutorul caruia substanta toxica urma sa fie eliminata din organism, treptat. Medicii i-au recomandat si multa odihna, insa actrita a refuzat sa renunte la filmari.

[VIDEO] Actrita Gabriela Spanic a fost otravita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.