David Beckham si sotia sa Victoria vor sa se stabileasca definitiv in SUA si au scos la vanzare "Beckingham Palace".

“Ei nu se vad revenind sa traiasca in Anglia tot timpu. Copiii s-au obisnuit acolo, vorbesc cu accent american si David si Victoria sunt incantati de stilul de viata de la Los Angeles. Adora sa fie aici, unde sunt placuti, au multi prieteni si simt ca este casa lor spirituala", a declarat o sursa apropiata cuplului, potrivit mirror.co.uk.

David si Victoria se gandesc de sase luni sa vanda resedinta din Sawbridgeworth, Hertfordshire, supranumita “Beckingham Palace”. Proprietatea a fost evaluate la 18 milioane de lire sterline.

Recent au angajat un expert contabil sa le analizeze cheltuielile si au ajuns la concluzia ca, avand in vedere ca mai au locuinte in Los Angeles, Dubai si Franta, nu mai vor sa suporte intretinerea pentru proprietatea din Anglia.

"Beckingham Palace necesita foarte multe cheltuieli de intretinere . Acolo se afla o ferma cu animale, doua piscine si un teren imens. In aceasta vara, cand au venit in Europa au stat la castelul lor din Franta iar casa din Sawbridgeworth a ramas goala, ceea ce i-a facut sa realizeze ca nu are rost sa o mai tina. Studioul de design al Victoriei este in Battersea, iar atunci cand vine in Anglia pentru afaceri sta la un hotel, pentru ca este mai central. Ei cheltuie o mica avere pe facturile de hotel la Londra si au o casa la o ora distanta, care sta goala
", a precizat sursa apropiata de fotbalist si de sotia sa.

Beckham intentioneaza sa cumpere o casa in centrul Londrei, pentru care sunt dispusi sa plateasca 6 milioane de lire sterline


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.