In cadrul festivalului Back To The 80s, ajuns deja la a doua editie, alaturi de renumitele trupe ale anilor 80 Saragossa Band si Goombay Dance Band, Weather Girls vor sustine un concert antrenant.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe data de 31 octombrie 2010, incepand cu ora 20.00.

Cunoscute pentru superhituri ca „I’m So Excited”, „I Got The Feeling” si „We Are Family”, cele doua componente ale trupei Weather Girls sunt responsabile de stationarea single-ului „It’s Raining Men” pe pozitia 1 timp de 46 de saptamani in US Dance Chart! In 2008, Weather Girls au inregistrat piesa "Break You" alaturi de Ralph Falcon (din trupa Murk and Funky Green Dogs). Si aceasta piesa a ajuns Number One in American Dance Chart in primavara anului 2008.

Renumite pentru excentricitatile lor, cele doua Weather Girls au solicitat organizatorilor cabine de schimb la acelasi nivel (etaj) cu scena sau, in cazul in care acest lucru nu este posibil, sa le fie puse la dispozitie un lift personal!

Pe langa Weather Girls, in cadrul festivalului „Back To The 80s Fest”, pe scena Salii Palatului vor urca si celebrele trupe Goombay Dance Band si Saragossa Band, care vor crea o atmosfera electrizanta, delectand publicul cu hiturile anilor 80.

Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, reteaua Diverta, librariile Carturesti si Humanitas, in centrele Vodafone, Orange, magazinele Germanos si on-line pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro. Acestea au preturi cuprinse intre 50 si 150 RON.

  • Dupa incontestabilul succes pe care l-a inregistrat prima editie a „Back To The 80s” in primavara acestui an, organizatorii – Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events – anunta BACK TO THE 80s FEST, cea de-a doua editie a acestui eveniment.

BACK TO THE 80s FEST si-a propus si a reusit sa aduca si in Romania un concept care s-a raspandit cu rapiditate in intreaga Europa. Sub denumirea de „Discotheque 80”, an de an, acest brand aduna la mega-concertele cu vedete din acea perioada a muzicii milioane de oameni dornici de distractie din intreaga lume.


It's Raining Men - Weather Girls
ÎncÄ�rcat de peakers. - See the latest featured music videos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.