Actorul Robert Pattinson era sa fie strivit de un elefant in timpul filmarilor la noua productie "Water for Elephants", de Francis Lawrence, scapand din incident ca prin urechile acului.
Potrivit contactmusic.com.starul, care joaca in acest film alaturi de Reese Witherspoon si Christoph Waltz, era sa fie strivit de elefant, pe nume Rosie, in timp ce incerca sa-i faca baie. Mai precis, chipesul actor a alunecat de pe spatele elefantului, in momentul in care acesta si-a ridicat picioarele din fata si s-a rostogolit pe o parte in noroi.

"Putea sa fie un dezastru daca se rostogolea peste el, dar a avut noroc, aterizand cu fata in noroi. Era murdar, dar teafar", a spus o sursa de pe platouri.

Robert Pattinson a devenit celebru cu rolul vampirului Edward Cullen din franciza cinematografica "Amurg/ Twilight", inspirata din romanele autoarei americane Stephenie Meyer. Primele doua lungmetraje din aceasta franciza de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, si "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz - au obtinut impreuna incasari de 1,1 miliarde de dolari. Al treilea film din serie, "Saga Amurg: Eclipsa", a avut premiera in aceasta vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.