Metodele si curele de slabire pot fi utile pe termen scurt deoarece, dupa putin timp, multe dintre femei se intorc la vechiul obicei: mancarea nesanatoasa.

De aceea este indicat sa fim intotdeauna in lupta cu noi insine si sa invatam sa mancam sanatos.

Fructele si legume nu ar trebui sa lipseasca de la nicio masa daca dorim sa ne mentinem silueta. Iata cateva dintre cele mai importante alimente care ne pot ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus:

1. Capsuni

Cine poate rezista unui bol plin cu capsuni rosii si zemoase? Pe langa faptul ca reprezinta o gustare perfecta, capsunile sunt pline de vitamine (in special vitamina C), omega 3, fibre si antioxidanti. Consuma capsuni simple, fara zahar sau frisca.

2. Castravetii si rosiile

Aceste legume sunt unele dintre cele mai intalnite de pe piata. Castravetii contin potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier si zin, vitaminele C si B, iar rosiile sunt bogate in vitaminele B6 si C si in antioxidanti.

Ambele legume ajuta la curatarea organismului, reducerea tensiunii, prevenirea cancerului si a bolilor de inima.

3. Prunele

Fie ca sunt consumate simple, ca gustare, uscate, in piure sau in sosuri, prunele sunt o buna sursa de fibre dietetice si de vitamina C. Aceste fructe au un continut redus de calorii si ajuta la digestie si la scaderea poftei de mancare.

Citeste articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.