Actorul american si-a dislocat umarul in timp ce filma o scena de lupta pentru cea mai recenta pelicula in care joaca, "The Double".

Ca urmare a accidentarii lui Gere, filmarile pentru pelicula, care spune povestea crimei unui senator american, au fost oprite pentru sase saptamani, relateaza MEDIAFAX.

"Repetam de patru saptamani in fiecare seara si Richard a fost nemaipomenit, dar a aparut problema asta la umar", a declarat actorul Tamer Hassan, care joaca cu Richard Gere in film.

"Productia a fost oprita pentru sase saptamani din cauza umarului lui Richard", a adaugat actorul.

Timp de aproape 40 de ani, Richard Gere a personificat ideea de perfectiune masculina la Hollywood. Actorul a jucat roluri de barbati chipesi in filme precum "Yankeii", "American Gigolo", "Ofiter si gentleman", "Frumusica" sau "Chicago".

Richard Gere militeaza de foarte multi ani pentru respectarea drepturilor omului in Tibet si este implicat in multe alte cauze umanitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.