4 concerte Visual Kei vor avea loc in aceasta toamna in Romania.
Muzica rock japoneza a creat nume mari cat zeii iar fanii lor se inmultesc precum iedera. GUILD este diamantul neslefuit al Noii Generatii, descoperit in 2006 in pamantul capitalei imperiale antice a Japoniei, Kyoto.

Doar pentru a crea muzica eterna s'au unit Ryuichi, Yoshihiro, Takuma si Koichi in Guild. Tineretea si originalitatea lor pana azi au facut tranzitia de la un mic grafit la un left stralucitor. Acesta este GUILD: trupa visual kei poligita superb, in fata societatii insetata de snobi; Yoshihiro impartind sonurile corzilor spre a sifda tirania luminii, iar vocea unica a aristocratului Ryuichi rasunand in vibratii adunate pentru a risipi pasiunea prin note inalte. Guild a pornit cu entuziasm si a dobandit forta. Noul lor sound a facut din noul album "Gilded" o comoara a JRockului demna de invidiat si acum sunt gata sa cucereasca si tinuturile pristine si neatinse ale Europei. Turneul Kohaku Music cu Guild va acoperi 13 tari in aceasta toamna.

  • In Romania, fanii Visual Kei vo avea parte de Kohaku Music Tour astfel: pe 20 octombrie, la Timisoara (Scottish Pub), 21 octombrie, la Iasi (The Hand Club), pe 23 octombrie, la Bucuresti (The Silver Church Club, in deschiderea Festivalului Nijikon, festivalul anual de anime) si pe 24 octombrie la Cluj (Irish Music Pub).
Biletele se pot gasi in online pe www.eventim.ro, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Domo sau de pe site-ul www.kohakumusic.com ( apasati butonul Buy now si veti fi redirectionati catre Paypal. Inainte de efectuarea platii mentionati pentru ce concert faceti plata. Kohaku Music va transmite un bilet electronic pentru accesul la concert).

Pretul biletului este de 30 Ron in avans si 40 Ron in ziua concertului ( la intrarea in club). Pentru cei care doresc sa participe la doua concerte exista posibilitatea cumpararii unui bilet dublu acces, la pretul de 50 Ron. Optiunea este valabila pentru : Timisoara + Bucuresti, Iasi + Bucuresti, Bucuresti + Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.