Aflati in Ibiza, baietii de la Animal X au fost in pericol din cauza unui incendiu izbucnit chiar langa plaja unde erau cazati.

In urma incendiului care a durat 3 zile, declarat cel mai mare de pana acum in Ibiza, au ars 400 ha de padure, in timp ce mai multe case si masini au fost inghitie de flacari. Mai mult, 1500 de persoane au fost evacuate.

“Focul s-a apropiat extrem de mult de locul in care stam. Ne uitam de pe casa neputinciosi la flacarile care ajunsesera pe dealul invecinat, cu speranta ca avioanele si elicopterele care au udat non-stop sa poata opri incendiul inainte sa inghita si casa in care stam. Am avut noroc datorita serviciilor de urgenta spaniole, care au reusit sa stinga incendiul in cel mai scurt timp posibil”, au declarat cei de la Animal X.

Saptamana trecuta a fost una plina de evenimente pentru baietii de la Animal X. Cei cinci s-au aflat si la Festivalul The Zoo Project, un festival international care are loc la o gradina zoologica desfiintata. La eveniment au participat Dj-i din toata lumea.
Faimos pentru conceptul original si pentru ca promoveaza cele mai noi curente in muzica house si tehno, festivalul a devenit in scurt timp o noua atractie pe scena clubbin-ului din Ibiza, dar si pe continent.

“Asa am ajuns noi, Animalele X la zoo in Ibiza” spune Hiena, vocalul trupei. “Locul este perfect pentru party-uri, ne-am simtit norocosi sa putem lua parte la acest festival, s-a pus muzica pe 3 scene, fiecare cu stiluri diferite, si un public numeros, avid dupa party-uri, majoritatea imbracati sau pictati in diferite animale”, a povestit artistul.

Probabil inspirati de atmosfera clubbin, Animal X vor colabora pentru albumul viitoru cu dj-ul roman Pagal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.