Rafuiala dintre Bogdan Lobont, portarul echipei nationale, si fosta sa logodnica, Loredana Constantin, capata proportii. Dupa dezbateri televizate aprinse, fotbalistul o ameninta pe mama copilului sau cu Tribunalul de la Haga.

Satul de sicanele la care este supus de Loredana de mai mult timp, Bogdan a ajuns la capatul rabdarii si a decis sa actioneze si altfel pentru a-si face dreptate. Mai ales ca nimeni nu poate pricepe cum si, mai ales, de ce un tribunal din Romania a fixat pentru micutul Cristian Andrei o pensie alimentara de 5000 euro lunar?! Asta in conditiile in care Adrian Mutu, ale carui venituri anuale sunt mai mari decat ale lui Lobont, plateste fiului sau doar 2500 euro pe luna. Pe de alta parte, nu s-a pomenit ca un copil sa aiba nevoie de o asemenea suma pentru a se dezvolta armonios, decat daca fitele mamicii o duc saptamanal la Paris si Londra pentru a-i cumpara pampersi si lapte praf.

Intr-un interviu acordat revistei Star, portarul nationalei recunoaste ca si lui, ca si altora de prin targ, i-au ajuns la urechi zvonurile legate de o posibila implicare a avocatei Ioanei Basescu, fiica cea mare a presedintelui, in procesul controversat in urma caruia el a pierdut custodia copilului si s-a ales cu obligatia de a plati o pensie alimentara fabuloasa. Care seamana mai degraba cu salariul unui director de companie multinationala. Loredana Constantin, 33 de ani, a fost casatorita cu fiul lui Nicolae Vacaroiu, pe vremea cand acesta din urma era premier.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.