Cineastul american Woody Allen a asistat, marti seara, la Bordeaux, la avanpremiera franceza a celui mai recent film al sau, "Melinda and Melinda", dupa ce a fost decorat de municipalitate, transmite Mediafax. "Este o placere sa ma aflu azi aici", a declarat in franceza Allen, care a primit medalia "Bordeaux Ville d'art".

Regizorul a vorbit despre ultimul sau film, o comedie despre perceptiile tragice sau comice asupra existentei umane. "Mi s-a parut interesant sa spun povestea din doua puncte de vedere diferite", a explicat cineastul, afirmand ca a ajuns la concluzia ca "punctul de vedere comic se suprapune adesea peste cel trist".

Woody Allen a mai declarat ca americanii au o viziune foarte romantica despre francezi si cultura lor. "In ciuda conflictelor pe plan politic, exista o enorma afectiune a americanului de rand pentru ceea ce vine din Franta. Femeile si vinul francez sunt privite cu mult romantism", a spus Allen, care a primit cadou si niste vinuri frantuzesti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.