Paris Hilton a anuntat ca a rupt logodna cu Paris Latsis, deoarece nu este pregatita pentru casatorie si nu ar vrea sa sfarseasca prin a divorta, informeaza site-ul CNN, citat de Mediafax. Vedeta de 24 de ani a anulat planurile de nunta cu mostenitorul grec, in varsta de 22 de ani, pentru ca nu vrea, forteze lucrurile. "Am vazut oameni care se iubeau, dar s-au despartit pentru ca s-au grabit sa se casatoreasca", a declarat Hilton. "Eu nu vreau sa fac aceasta greseala", a mai spus ea.

Paris Hilton a spus ca inca il mai iubeste pe Latsis si ca vor continua sa lucreze impreuna la proiectele deja demarate. "Sunt inca tanara si am o cariera foarte activa, la care nu sunt pregatita sa renunt. Am muncit mult ca sa ajung unde sunt", a declarat aceasta. "Paris este un tip grozav si vom rezolva aceasta chestiune cu respect si demnitate", a mai spus ea. Cei doi s-au logodit in aceasta primavara, iar Latsis i-a daruit iubitei sale un inel cu diamant in valoare de cinci milioane de dolari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.