La Festivalul "Cerbul de Aur" a fost vizibil pentru toata lumea ca Andra a fost extrem de nemultumita de faptul ca a ocupat locul al II-lea in concurs. Cantareata considera ca merita cel putin primul loc in clasament si ca jurizarea nu a fost corecta. Artista mai spune ca au fost o multime de fani care au sunat-o sa-i spuna ca a fost neintreptatita de juriu si ca interpretarea ei a fost impecabila. Andra infirma acuzatiile ca ar fi participat la "Cerbul de Aur" pentru bani, aceasta castigand pentru locul al II-lea suma de 4.000 de euro.

"Eu nu m-am dus acolo sa castig bani, eu m-am dus sa castig un premiu, iar ca sa castig un premiu acolo, la "Cerbul de Aur", am renuntat la noua concerte, adica vreo 7.000-8.000 de euro. M-am dus la Cerb pentru trofeu, pentru a castiga", a declarat Andra pentru X Magazin. O alta nemultumire a cantaretei a fost ca vestimentatia i-a fost criticata intens de catre presa.

"Inteleg ca ziaristii trebuie sa scrie, dar acum ne facem toti stilisti? Eu mi-am cautat un stilist, am vorbit si cu Botezatu, desi n-a facut el rochia. Se trezesc toti ziaristii sa vorbeasca despre vestimentatie si despre muzica, toata lumea stie despre toate, cred ca asta ma oftica cel mai mult. Eram suparata la conferinta de presa, dar mi-a trecut, acum sunt multumita, e ok si locul doi, dar eu zic ca se poate si mai bine. Nu ma las, la anul sau poate peste doi ani o sa particip iar pentru ca imi doresc foarte mult sa iau trofeul asta".

'Nu te revolti, esti luat de prost>>

Cand a aflat ca a luat locul doi, Andra s-a gandit sa faca contestatie, dar la scurt timp a renuntat la aceasta idee. Presa a acuzat-o ca nu stie sa piarda, exprimandu-si public nemultumirea. "Nu este adevarat, de fiecare data am stiut sa pierd si sa tac. Am tacut la Eurovision cand am fost clasata pe locul IV, desi eram pe locul II, am tacut la Mamaia, cand s-a facut marele scandal, dar acum chiar nu puteam sa tac. Daca taci, esti luat de prost dupa aceea. Prea multa modestie strica".

Andra mai recunoaste ca a plans in timpul interpretarii pentru ca era foarte emotionata si nu pentru ca s-a despartit de Dragos. A doua oara a plans cand a aflat rezultatul concursului. "Am plans de suparare, ce-i drept, am crezut ca merit mai mult. Stiu ca pot mai mult". Cantareata nu-i poarta pica Lindei, castigatoarea Trofeului "Cerbul de Aur".

"Nu contesta nimeni valoarea Lindei. 80% din lumea muzicala si nu numai mi-au spus ca bataia era intre Linda si mine. Eu nu faceam scandal daca luam locul I. Unde este adevarat trebuie sa recunosti, trebuie sa fii calculat, sa nu dai in prostie si sa zici ca tu esti cel mai bun cand vezi ca vine un om talentat", a mai spus solista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.