Deja aproape ca nu mai exista vedeta sau mai ales vedetuta in Romania care sa nu incerce un rol intr-o telenovela. Urmatoarea "victima" a acestui gen, care se vede face furori la noi, este nimeni altul decat amfitrionul inimilor ranite de la "Din dragoste"- Mircea Radu. El va fi figura in curand in distributia telenovelei "Secretul Mariei", difuzata de luni pana miercuri la Antena 1, in postura de invitat special.

Cel putin atat au divulgat pana in prezent surse din Antena 1, care au tinut insa secret detaliile pe marginea scenariului telenovelei si a rolului si care-l va interpreta Mircea radu. Se stie doar ca acesta va face o trecere spectaculoasa de la baiatul bun, care impaca indragostitii de la emisiunea "Din dragoste", la... baiatul rau din telenovela lazaroviana.

In "Secretul Mariei" urmeaza sa mai joace si Liviu de la trupa L.A., trupa care nu prea a mai aparut pe piata in ultima vreme. Pentru cei care nu stiu inca, Mircea Radu si-a facut deja debutul ca actor in filmul lui Mircea Daneliuc - "Sistemul nervos", care a avut lansarea anul trecut si unde vedeta Antenei 1 si-a interpretat propriul rol, cel al unui prezentator tv de succes.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.