Virgil Iantu si iubita lui Roxana (foto medalion stanga) si-au botezat fetita, sambata, 1 octombrie, in jurul orei 19.00, la Schitul Darvari, din Capitala. Atat vedeta Prima TV, cat si nasul fetitei sale, Nicu Alifantis, au facut pregatirile pentru botez cu cea mai mare discretie si au sperat pana in ultimul moment ca presa nu va afla cand si unde are loc evenimentul. Iantu nu a dorit ca presa sa fie prezenta la botezul fetitei lui, iar cand s-a pomenit cu fotoreporterii la poarta Bisericii Schitul Darvari i-a rugat macar sa nu intre in biserica.

Ca sa se asigure de acest lucru, Virgil si Roxana au stat la intrarea in biserica si i-au lasat inauntru numai pe cunoscuti. Cu toate acestea, dupa inceperea slujbei de botez al micutei Iasmine, in varsta de patru luni, Libertatea a tras cu urechea la ceremonie. Micuta a plans pe tot parcursul slujbei, inclusiv cand preotul bagat-o in cristelnita. La plecare, din incinta manastirii au iesit mai intai invitatii, in asa fel incat fotoreporterii sa nu poata imortaliza protagonistii evenimentului.

Printre invitati s-au numarat Vlad Enachescu si iubita lui, Daniela, apoi Cosmin Cernat cu partenera sa de viata, Monica Iagar, si cu fetita lor. Iulia Fratila a fost intarziata evenimentului. Ea si-a facut aparitia la 15 minute dupa inceperea slujbei. Desi toata lumea se astepta sa vina in rochie de seara, potrivit manifestarii, Iulia a venit imbracata ca la piata, adica in blugi! Sa mai spunem ca Iulia a venit insotita de iubitul ei, cu care se spune c-ar intentiona sa se marite. Pentru ea, evenimentul n-a fost lipsit de peripetii: la plecare era sa faca un accident. in graba cu care a demarat, a lovit masina de bordura trotuarului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.