Cele doua cantarete de la Sexxy au ajuns la limita rabdarii. Se cearta atunci cand se intalnesc, isi fac reprosuri una celeilalte, astfel ca orice intalnire este tensionata. De curand s-a ajuns la un compromis: cele doua sa-si mai dea o sansa impreuna pentru inca un sezon, dar sa fie schimbat actualul impresar al trupei, care este totodata si iubitul Juliei. Julia e suparata pe Claudia pentru relatiile stranse pe care aceasta le are in ultima vreme cu Andreea Banica, cu care se afla in conflict de ceva vreme.

Claudia ii reproseaza Juliei faptul ca incearca sa-si promoveze doar imaginea ei si sa-si puna partenera de scena in umbra. Ba chiar faptul ca ar fi incercat sa formeze o trupa separata cu alte cantarete. Certurile celor doua au inceput inca de la sfarsitul anului trecut, Claudia dorindu-si foarte mult sa iasa din trupa Sexxy. Ea a contactat cativa impresari care sa o ajute in demersul ei, dar totul a fost in zadar. Contractul pe care cele doua il au cu casa de discuri tocmai fusese prelungit pentru inca doi ani, ele fiind obligate sa cante in aceasta perioada in aceeasi formula.

Desi conflictul parea aplanat, iar cele doua se consolasera cu situatia, de curand problemele au reaparut, iar atmosfera a devenit de nesuportat. Discutiile au pornit dupa ce Julia si-a angajat propriul stilist. Claudia i-a reprosat impresarului ca nu l-a angajat pentru amandoua. Chiar daca la emisiunile la care sunt invitate se comporta ca si cum ar fi cele mai bune prietene, isi zambesc gratios, dupa ce ies din platoul de filmare nici nu-si mai vorbesc. Bogdan Jianu, impresarul trupei si iubitul Juliei, spune ca trupa nu se va desparti, chiar daca asta isi doreste Claudia si chiar daca cele doua sunt pe picior de razboi.

El spune ca ele sunt legate de contract si ca vor incerca sa detensioneze situatia cu ajutorul celor de la casa de discuri. Pentru a mai da o sansa trupei, Claudia a cerut sa fie schimbat impresarul Bogdan Jianu, iubitul Juliei. Abia dupa un sezon de lucru cu alt manager s-ar putea decide daca Sexxy va continua in aceeasi formula sau fetele se vor desparti definitiv. in prezent ele s-au decis sa-si mai acorde o sansa pentru sezonul urmator, dar punandu-se in discutie schimbarea impresarului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.