„Domnul si doamna Smith”, cu cel mai fierbinte cuplu al momentului, ruleaza de astazi pe ecrane, in avanpremiera

Domnul si Doamna Smith", filmul care a reusit sa-i aduca impreuna, chiar si in viata reala, pe Brad Pitt si Angelina Jolie, ruleaza de astazi, in avanpremiera, la Hollywood Multiplex. Tensiunile si atractia dintre cei doi fac toti banii (pretul de avanpremiera este de 19.56 RON).

Doi asasini mercenari, casatoriti de cinci-sase ani, n-au habar unul despre meseria celuilalt. Jane Smith (Angelina Jolie), gospodina casnica, isi ascunde armele intr-o cutie montata sub aragaz. John Smith (Brad Pitt), angajat intr-o firma de IT, isi pastreaza banii si pistoalele in subsolul garajului.

Domnul o impusca pe Doamna

La sase ani de la casatorie, sotii Smith ajung sa apeleze la un psihoterapeut in incercarea de a iesi din rutina domestica. "Filmul ridica o intrebare chiar amuzanta. Cum isi rezolva problemele maritale un cuplu de doi asasini? Desigur, raspunsul este ca incearca sa se ucida intre ei", spune regizorul, Doug Liman.

Scanteile incep sa apara atunci cand cei doi primesc misiunea de a lichida aceeasi tinta. Evident, isi descopera secretul si intorc armele unul impotriva celuilalt. Exista, desigur, si scene de dragoste, dar realizatorii au taiat secventele foarte fierbinti, pentru ca si minorii sa aiba voie sa vada filmul. Pentru ca a adus incasari bune in SUA (peste 185 de milioane de dolari pana la mijlocul lui septembrie), filmul va avea o continuare, in care cuplul va avea un copil. Nimic nu este insa oficial, deocamdata.

Angelina l-a "divortat" pe Brad

Jolie nu a fost prima alegere pentru Jane Smith, ci Nicole Kidman, care a renuntat insa la proiect. Despre Pitt se spune ca ar fi refuzat sa filmeze alaturi de Kidman, dar a revenit pe platouri dupa ce Jolie a acceptat sa joace in film. Presa a scris ca protagonistii au inceput pe platourile de filmare o relatie care a dus la divortul dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston, care se va pronunta luna viitoare.

Brad si Angelina au fost fotografiati impreuna in public in timp ce isi faceau cumparaturile intr-un oras din Canada, duminica trecuta, potrivit tabloidului britanic "The Sun". Publicatia a scris ca e pentru prima data cand cei doi apar in cuplu, in public. Pana acum, ei au negat ca ar avea o relatie amoroasa, in ciuda declaratiilor lui Jennifer Aniston.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.