Solista Delia Matache regreta ca a povestit asa de multe despre viata privata in presa. Acum este decisa sa fie mai discreta pentru ca, spune ea, articolele aparute in mass-media despre relatiile amoroase i-au purtat ghinion in dragoste.

Despre viata amoroasa a Deliei Matache s-au spus destul de multe. Mai ales despre relatia cu omul de afaceri Florin Moldoveanu, care s-a sfarsit cu scandal. Dupa ce Delia a spus ca are de gand sa se casatoreasca cu Florin, o alta iubita a acestuia - cu care el avea o relatie de mai multi ani -, a decis sa rupa tacerea. Asa ca s-a aflat ca Moldoveanu le jongla pe cele doua fete. In plus, au inceput sa se auda zvonuri cum ca pe vremea Delia primea corectii fizice de la amorezul ei.

PETRECERE FARA GRIJI

Solista si-a revenit dupa trista poveste, asa ca, miercuri seara, se afla cu un grup de prietene in Club Bamboo, la petrecerea organizata de Unite Tv. Nu era insotita de Edi, baiatul antrenorului Anghel Iordanescu, dar nici nu a vrut sa vorbeasca despre asta. "Imi merge bine si in dragoste, dar nu vreau sa mai zic nimic", ne-a povestit vedeta.

VEDETE LA INGHESUIALA

La petrecerea organizata de televiziunea interactiva Unite s-au inghesuit sa apara foarte multe vedete din lumea muzicii, si nu numai. Printre acestia se numara Marius Moga, care parea foarte prietenos cu Anda Adam, Smiley si restul membrilor trupei Simplu, Gabriel Cotabita, care si-a revenit spectaculos dupa infarctul suferit, Lili Sandu, Luminita Anghel, care nici de data aceasta nu s-a lasat fotografiata alaturi de Bogdan, iubitul ei, Miki si viitorul sot, Razvan, membrii trupei Class, cei doi Impact, Cristina Rus, dar si Corina, care a negat ca ar avea o relatie cu compozitorul Marius Moga. Ba mai mult, solista a marturisit ca are o relatie stabila de aproape 9 ani, ca nu se gandeste inca la casatorie si ca pune pe primul loc cursurile de canto. Vrea sa poata sustine cat mai curand cu putinta un concert live impecabil.

DELIA PETRECE CU AMICELE

Cantareata Delia Matache a venit la petrecere insotita doar de cateva prietene. Ea nu a vrut sa mai zica nimic despre Edi, fiul antrenorului Anghel Iordanescu, care a dat de inteles in mai multe randuri ca nu doreste o relatie serioasa cu cantareata. Relatia celor doi s-a terminat furtunos, si nu a fost lipsita de scandaluri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.