Michael Jackson isi va schimba total imaginea, incercand sa devina un rapper foarte popular printre femei, intr-o incercare disperata de a-si relansa cariera. Excentricul cantaret se pare ca trece printr-un proces de schimbare totala de stil, in incercarea de a scapa de reputatia de ciudat pe care a capatat-o de-a lungul vremii. Michael C. Luckman, biograful muzical care a scris "Alien Rock: The Rock'n Roll Connection", a declarat ca artistul, care este gazduit momentan de familia regala din Bahrein, va lansa un nou album cu un sunet mai puternic, incercand sa para un star hip-hop foarte popular printre femei.

"In curand il veti vedea pe Jackson inconjurat de femei frumoase", a declarat Luckman. La inceputul acestei luni, el a declarat ca Jackson lucreaza la sala de forta pentru a parea mai "macho".
Biograful muzical sustine ca superstarul pop, care a implinit de curand 47 de ani, face in fiecare zi exercitii chinuitoare si ridica greutati. Se pare ca starul a renuntat la perucile si la machiajul deja cunoscute, care il faceau sa para ciudat.

Jackson a incheiat saptamana trecuta perioada de trei luni de tacere, dupa ce a fost achitat in cazul de agresiune sexuala contra unui minor, declarand presei ca se simte bine. Se pare ca "odihna si recuperarea" ca musafir al fiului regelui din Bahrein, printul Abdullah, ii priesc.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.