Romanca Monica Craciun a castigat in Italia un vestit concurs de tricouri ude, "Miss Maglietta Bagnata". In cadrul competitiei, la care se prezinta an de an sute de fete, se decide care sunt cele mai frumoase forme feminine zarite prin materialele ude. Fetele fac "dus" in slipi si tricou in fata juriului, alcatuit in majoritate din barbati, angajati ai primariei din Alassio (comuna in care a avut loc evenimentul) sau persoane din lumea spectacolului si presei.

II PLACE DE MUTU

Din cele 16 finaliste, romanca in varsta de 25 de ani a facut cea mai buna impresie. Ea a fost supusa la o proba speciala, intitulata "sport si gravitatie" , "un omagiu adus sportului rege". Astfel, Monica a fost nevoita sa apere un set de lovituri de la 11 m, spre deliciul celor cateva mii de spectatori. Monica locuieste in Italia de trei ani si este suporter al clubului Juventus Torino si al lui Adrian Mutu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.