Exploatarea (semi)nuditatii a devenit un fapt aproape obisnuit printre "vedetele" feminine din muzica romaneasca. Cel mai proaspat exemplu este cel al Giei, care a si jucat rolul principal in videoclipul piesei "Cat imi lipsesti", cel de-al treilea extras pe single de pe albumul "Te fac sa vibrezi". Pentru a aduce un plus de atractivitate clipului, Gia apare aproape goala intr-una dintre scene.

Pe scurt, povestea din spatele piesei suna asa: doi barbati (reprezentantii Orientului si Occidentului) se bat pentru castigarea iubirii fetei interpretate de Gia. Pentru ca nu poate alege intre cei doi, ea le cere sa se bata, invingatorul urmand sa-i castige si iubirea. Filmarile, realizate la Teatrul National Bucuresti, au durat 24 de ore. Pentru acest videoclip, Gia a stat aproximativ cinci ore pe un scaun, pentru ca make-up artistul Ionut Parvu sa-i picteze un dragon pe spate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.