Naomi Campbell (foto) i-a luat apararea colegei sale de breasla, supermodelul Kate Moss prinsa in mijlocul unui scandal privind consumul de droguri. Ea a primit sprijin din partea lui Campbell care a trecut si ea prin probleme asemanatoare legate de droguri. "Kate Moss este prietena mea... eu cred ca toata lumea este rautacioasa cu ea. Nu este prima data cand se intampla acest lucru... parca ar fi o razbunare", a declarat modelul. Intre timp, conducerea "Storm", agentia britanica care o reprezinta pe Moss, a declarat ca o va sustine pe aceasta.

"Ma simt obligata sa vorbesc in apararea lui Kate Moss in urma speculatiilor aparute in ultimele zile, de cele mai multe ori nereale si eronate. O cunosc pe Kate si am reprezentat-o in ultimii 18 ani. In tot acest timp, a demonstrat in mod constant ca este o profesionista, un model de exceptie si o prietena loiala, speciala si foarte draga mie si nu numai", a declarat Sarah Doukas, directoarea agentiei.

Daily Mirror a pornit scandalul acum cateva saptamani, prin publicarea unor fotografii in care manechinul aparea prizand, se pare, cocaina. Politia britanica a lansat o ancheta. Frumoasa vedeta, unul dintre cele mai cunoscute nume de pe podiumurile de moda, a pierdut trei contracte din cauza acestui scandal. H&M, firma suedeza de imbracaminte, a anuntat prima ca renunta la serviciile modelului. Apoi a venit randul firmei de lux britanice, Burberry's. Dupa aceea, firma americana de cosmetice Rimmell a anuntat ca renunta la serviciile lui Moss.

Chanel, pentru care Kate Moss este imaginea parfumului Coco Mademoiselle, a anuntat ca aceasta campanie in curs de desfasurare se va opri la finalul lunii octombrie, "cum era prevazut". O alta firma franceza, Christian Dior, a declarat de asemenea ca va incheia contractul cu modelul la finalul lunii octombrie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.