Avocatul lui Ovidiu Branzan, Alice Draghici, ne-a declarat ca fostul ministru al Sanatatii si crainica TVR se iubesc si ca este foarte posibil ca acestia sa se impace.

Este adevarat ca domnul Branzan a decis sa-i lase Danei Razboiu vila din Damaroaia si masina la partaj ?

A avut loc, intr-adevar, o discutie de principiu la prima infatisare, dar nu s-a ajuns la nici o concluzie in privinta partajului. Urmatorul termen este in patru octombrie.

GELOSI SI ORGOLIOSI

Sursele noastre spun ca domnul Branzan ar avea un as in maneca, in cazul in care divortul nu va decurge asa cum trebuie. Mai exact, se vorbeste despre o relatie extraconjugala a Danei Razboiu.

Nu am de unde sa stiu acest lucru. Iar domnul Branzan nu doreste sa aduca in discutie aspecte ale vietii personale in acest proces. Dar pot sa va spun ca amandoi sunt foarte gelosi si ca se iubesc foarte mult. In plus, sunt si foarte orgoliosi. Despre asta a fost vorba. De orgolii care se ciocnesc. Este foarte posibil sa se impace pana la urmatoarea infatisare. Si, pana la urma, ce daca vor divorta? Se pot impaca foarte usor si dupa. Oricum, domnul Branzan locuieste in continuare cu doamna Razboiu. Isi cresc impreuna copilul.

O CEARTA DE DOI LEI

Atunci tot acest scandal s-a iscat din cauza geloziei?

Dintr-o cearta de doi lei. De asta le-am si spus sa nu se grabeasca. Trebuie sa lasi un pic de la tine intr-o casnicie.

PROBLEME LA SERVICIU

Se pare ca Dana Razboiu are probleme si la serviciu din cauza vietii personale. Dupa ce si-a denuntat sotul pentru violenta, stirista ar fi intrat in vizorul Rodicai Culcer , noua sefa a stirilor TVR. Culcer a spus intr-un interviu ca popularitatea prezentatoarei are nevoie de resuscitare, dar ca nu este de acord sa o castige pe seama telespectatorilor care urmaresc Jurnalul, numai pentru a numara vanataile de pe fata Danei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.