Nunta celebrului fotbalist Adrian Mutu cu frumoasa Consuelo Matos se apropie cu pasi vertiginosi. Ceremonia a fost stabilita pentru data de 9 octombrie, la Vatican. Consuelo inca mai spera sa obtina binecuvantarea Papei Benedict al XVI-lea inainte de nunta. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri si, dupa cum am aflat, se anunta o nunta ca-n povesti. Costurile sunt undeva la 300.000- 350.000 de euro pentru acest eveniment.

Jumatate din aceasta suma, mai exact 150.000 de euro, este suportata de nasul lui Adrian Mutu, Nicu Gheara, potrivit revistei Story. Acesta este darul de nunta al lui Nicu Gheara pentru viitorul sau fin. Si daca nunta este de asemenea anvergura, si invitatii sunt pe masura. Armand Assante si patronul "Fashion Tv", Michael Adam, vor veni la nunta din partea nasului.

Printre alti invitati de marca se numara Eros Ramazzotti, Steven Seagal si Collin Ferrel. Pana in acest moment colegii lui Mutu de la Juventus nu si-au confirmat participarea la ceremonie. Prezent va mai fi in mod sigur Cannavaro, fostul coechipier de la Parma. Singura persoana care pare suparata ca nunta lui Mutu s-a mutat in italia este cel mai bun prieten al lui Adrian Mutu, Alin. Potrivit zvonurilor, acesta ar fi scos la vanzare cateva invitatii pentru nunta din Snagov, dar pentru ca locatia s-a schimbat, a ramas cu buza umflata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.