Supermodelul Catrinel Menghia s-a maritat cu procuratorul Massimo Brambatti

Supermodelul Catrinel Menghia s-a casatorit luni la Busto Arsizio, langa Milano, cu Massimo Brambatti, procurator al agentiei italiene GEA World si colaborator al clubului Juventus Torino. La ceremonie au fost invitate, in afara nasilor si a doi martori, doar sase persoane, printre care si patronul agentiei MRA, Liviu Ionescu, care a descoperit-o si lansat-o pe Catrinel. Nici macar parintii celor doi miri nu au asistat la ceremonie.

Din partea lui Massimo Brambatti au venit doar oameni din fotbal, iar mireasa a avut alaturi numai prieteni din lumea modelingului. Cununia a avut loc chiar in mijlocul Saptamanii Modei de la Milano, ceea ce a facut ca unele colege ale miresei (cum ar fi Elena Baguci) sa nu fie prezente la petrecere, chiar daca se afla la Milano in acest moment.

Masa la Bvlgari, cu fotbalisti si manechine

Nasi au fost Fabrizia si Alessandro Moggi - fiul lui Luciano Moggi, presedintele clubului Juventus Torino. Alessandro Moggi este presedintele firmei GEA World, care il impresariaza pe Adrian Mutu. Cununia a fost urmata de o receptie organizata, incepand de la ora 19.30, in exclusivistul Restaurant Bvlgari din Milano, unde au venit peste 25 de invitati, majoritatea personalitati ale fotbalului sau ale modelingului italian. Astfel, au fost de fata vicepresedintele echipei AC Milan - Adriano Galliani, patronul agentiei Major - Guido Dolci, care o reprezinta pe Catrinel in Italia, si modele de la aceeasi agentie.

Pentru ca restaurantul este proprietatea faimoasei companii Bvlgari, niciun cameraman neautorizat nu a putut filma in interior. Prin urmare, au ramas pe afara echipele de la Canale 5 si Tele7. Ziaristii au ridicat din spranceana, dar au acceptat situatia fara sa faca prea multe comentarii.

Cadou de 1,4 milioane euro

Catrinel a purtat o rochie Armani, alba, scurta, pe care i-a facut-o cadou Massimo Brambatti, dar pe care si-a ales-o ea. Verighetele sunt marca Damiani.
In urma cu o saptamana, socrul mare le-a oferit tinerilor insuratei un cadou extravagant: un apartament de lux in valoare de 1.400.000 de euro. "Darul" se afla la ultimul etaj dintr-un luxos complex rezidential, in cartierul San Siro, situat langa hipodromul din Milano.

Luna de miere, la munca

"Nici nu-mi vine sa cred ca am facut-o. Sunt fericita, dar si buimacita. Nu vom avea luna de miere, ceea ce ne va ajuta, probabil, sa ne dezmeticim mai repede", a declarat Catrinel Menghia pentru "Evenimentul zilei". Cei doi au fost nevoiti sa sara peste luna de miere pentru ca in urmatoarea perioada sunt foarte prinsi cu activitatea profesionala.

Massimo Brambatti are de prezentat emisiunea de sport "Diretta Stadio", care se difuzeaza marti si sambata in direct pe Canalul 7 din Italia, iar Catrinel Menghia este confirmata pentru sedinte foto si prezentari de moda pana la mijlocul lunii noiembrie. Mireasa are de onorat contracte in Europa si Statele Unite incepand chiar de azi.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.