Actrita si cantareata Rona Hartner a pus punct ieri, la Paris, miniturneului "Voyage Tzigane", sustinut alaturi de trupa sa, "Serioja Orchestra".

Femeia care a scandalizat opinia publica din Romania, acum sase ani, cu aventura mai mult sau mai putin inchipuita pe care a avut-o cu fostul presedinte Emil Constantinescu, Rona Hartner continua sa-si consolideze cariera de actrita si cantareata in Franta. Seria de recitaluri "Voyage Tzigane" a inceput pe 16 decembrie la Marsilia si a continuat cu spectacole la Montpellier, Avignon si Arles. Rona Hartner este o figura exotica in Franta, unde se bucura de succes alaturi de taraful sau de muzicanti.

IMPLINITA.

Actrita s-a stabilit in 1997 in Franta, unde a jucat in cateva filme foarte bine primite de critici, printre care "Gadjo Dilo", "Maria", "Divortul", "Intre caine si lup" sau "Ferma". Rona lucreaza si la un material muzical, pe langa concertele pe care le sustine cu trupa sa, "Serioja Orchestra". Tanara si-a pus semnatura si pe cateva zeci de tablouri, in incercarea sa de a deveni pictorita. Rona nu are insa noroc in dragoste. Dupa doua relatii esuate a crezut ca-si va gasi fericirea alaturi de un actor francez, Nicholas, de care s-a despartit in aceasta vara, dupa doi ani de iubire cu nabadai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.