In ultimii 10 ani, Pamela Anderson a dominat Internetul, in ceea ce priveste cele mai cautate informatii pe web, noteaza site-ul argentinian Derf. Asa reiese dintr-un studiu al companiei de internet Lycos, care a realizat topul celor mai cautate 50 de informatii din ultimul deceniu. "Desi apare mai rar pe micul ecran si in revistele pentru adulti, Pamela continua sa fie regina pe Internet. Si asta datorita casetei video difuzata cu ani in urma pe web, in care facea amor cu sotul ei, rockerul Tommy Lee", explica Lycos.

TERORISM SI MARIJUANA

Locurile 2 si 3 au revenit desenelor animate. E vorba de Dragonball si Pokemon. Printre cele mai vanate vedete pe Internet se afla Britney Spears (4), printesa Diana (11), J-Lo (12) si Anna Kournikova (23). Si Osama ben Laden se afla in top 50, la pozitia 42, depasind personalitati precum Madonna si Oprah Winfrey. Internautii sunt insa innebuniti sa afle detalii si despre Biblie, Craciun, marijuana, NBA, razboiul din Irak, diete, Nostradamus, Harry Potter si Star Trek.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.