Manechinul britanic Kate Moss si-a prezentat public scuze, joi, intr-un comunicat, incercand sa puna capat scandalului provocat de fotografiile care o arata prizand cocaina si care au facut-o sa piarda deja trei contracte publicitare importante, transmite Mediafax "Vreau sa imi cer scuze pentru tot ceea ce am stricat din cauza comportamentului meu, care mi-a afectat familia, prietenii, colaboratorii, partenerii profesionali", a scris fotomodelul.

"Imi asum intreaga responsabilitate a actiunilor mele", a scris Moss, fara a recunoaste insa explicit faptul ca a consumat droguri. Declaratiile sale au lasat totusi loc pentru interpretari: "Admit ca trebuie sa ma ocup de anumite probleme personale. Am inceput o actiune dificila, dar necesara pentru a le rezolva. Incerc sa gandesc pozitiv si sustinerea si dragostea pe care le-am primit sunt de nepretuit", a scris vedeta. Kate Moss, in varsta de 31 de ani, a carei relatie tumultuoasa cu rockerul Pete Doherty a facut deliciul tabloidelor, a adoptat pana de curand aceeasi tactica folosita de familia regala britanica: nu confirma si nu comenta niciodata.

Aceasta a fost prima oara cand a reactionat public, acum cand cariera sa este amenintata. "Daily Mirror" a pornit scandalul, saptamana trecuta, prin publicarea unor fotografii in care manechinul aparea prizand, se pare, cocaina. Politia britanica a lansat o ancheta. Frumoasa vedeta, unul dintre cele mai cunoscute nume de pe podiumurile de moda, a pierdut trei contracte de marti incoace, o reactie in lant care ar trebui urgent oprita. "H&M," firma suedeza de imbracaminte, a anuntat prima ca renunta la serviciile modelului. Miercuri, a venit randul firmei de lux britanice "Burberry’s". Apoi, joi dimineata, firma americana de cosmetice "Rimmell" a anuntat ca renunta la serviciile lui Moss. Chanel, pentru care Kate Moss este imaginea parfumului "Coco Mademoiselle", a anuntat ca aceasta campanie in curs de desfasurare se va opri la finalul lunii octombrie, "cum era prevazut". O alta firma franceza, Christian Dior, a declarat de asemenea ca va incheia contractul cu modelul la finalul lunii octombrie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.