Din inchisorile suedeze, gurul Gregorian Bivolaru e ingrijorat de soarta yoghinilor din Romania. El a intrebat si de presupusa lui iubita, Madalina Dumitru.
Autoritatea pentru imigrari din Malmo analizeaza contestatia lui Gregorian Bivolaru la respingerea cererii sale de azil. Potrivit liderului scolii locale de yoga, Mihai Stoian, pana pe 20 octombrie, acestia trebuie sa ia o decizie asupra contestatiei, iar pe 11 octombrie, tribunalul din Stockholm va analiza solicitarea de extradare formulata de statul roman. Pana atunci, gurul este tinut "la izolare", singur in celula, la solicitarea procurorilor romani, sustine Stoian.

"Este optimist. A fost uimit doar de formalismul abordarii cazului sau", ne-a spus Stoian, care l-a vizitat recent. "A discutat cu avocatul sau si ce face Madalina, care e starea ei. Era ingrijorat", a adaugat Stoian. Guru a fost incantat de cele 7-8 mii de semnaturi de sprijin pentru cauza sa adunate in Romania si Suedia, si a cerut amanunte asupra anchetarii simpatizantilor MISA.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.