Rockerul Jon Bon Jovi a lasat-o fara cuvinte pe celebra Oprah Winfrey in timpul emisiunii sale, dupa ce i-a dat acesteia un milion de dolari pentru a-i ajuta pe supravietuitorii uraganului Katrina. Bon Jovi si colegii sai au fost miscati de emisiunile speciale realizate de Winfrey din Louisiana si Mississippi saptamana trecuta si de eforturile ei pentru a duce provizii victimelor uraganului prin intermediul fundatiei sale Angel Network.

Asa ca toti patru si-au unit fortele pentru a-i oferi vedetei americane cea mai mare donatie pentru cauza ei - pentru a putea sa-i ajute in continuare pe sinistrati. "Poti sa faci astfel incat banii sa ajunga la oamenii care au nevoie de ei: Habitat, Crucea Rosie", a declarat Bon Jovi in emisiunea de miercuri a celebrei Oprah.

Emotionata, aceasta a avut nevoie de cateva momente pentru a-si reveni, apoi a spus: "Fac asta de mult timp si oamenii au facut donatii si au fost draguti, dar nimeni nu i-a oferit fundatiei noastre Angel Network un milion de dolari".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.