Pentru ca cele doua componente ale trupei Sexxy (Julia si Claudia) nu se mai inteleg, Julia s-a hotarat sa-si caute alta partenera de scena. Prima varianta a fost iubita lui Pepe, Oana Zavoranu, care nici nu a vrut sa auda de un asemenea parteneriat. Julia s-a reorientat atunci spre Cristina Rus, facandu-i aceeasi propunere. Raspunsul Cristinei a fost un "NU" categoric.

Fetele de la formatia "Sexxy" nu se mai inteleg. In ultimul timp, acestea apar separat pe la evenimentele mondene si nu-si mai adreseaza un cuvant. Se pare ca aceasta raceala ar fi provocata de Claudia, care se simte neindreptatita de Julia si de iubitul acesteia, Bogdan, care este si impresarul formatiei "Sexxy". Marea problema a Claudiei este faptul ca nu are parte de mai multa publicitate si ca sta in permanenta in umbra Juliei.

Fetele nu sunt straine de scandaluri, ele trecand prin asemenea momente si pe vremea cand Andreea Banica (Blondy) canta impreuna cu Julia si Claudia in trupa "Exotic". Atunci, fetele erau revoltate ca Andreea era favorizata de impresarul trupei, numai ea avand voie sa vorbeasca in momentul in care erau invitate pe la diferite emisiuni televizate. Asa ca Julia si Claudia s-au suparat, au facut un adevarat scandal, si-au luat jucariile si au format o noua trupa.

Ceva insa s-a rupt de atunci. Fetele se vad doar atunci cand trebuie sa cante impreuna. In rest, apar singure pe la diferite evenimente, iar interviurile le dau tot singure. Si daca Claudia a revenit la sentimente mai bune fata de Andreea Banica, reinnodand prietenia, Julia este hotarata sa-si caute o noua partenera de scena. Potrivit Ciao!, aceasta gandindu-se cata publicitate i-ar aduce un parteneriat cu Oana Zavoranu, devenita celebra de pe urma telenovelei "Numai iubirea", i-a propus sa cante impreuna.

Oana insa nici nu a vrut sa auda de asa ceva si a refuzat-o elegant. Julia a mai facut o incercare. I-a propus Cristinei Rus sa cante impreuna. Din pacate pentru ea, Cristina a spun "NU", motivand ca vrea o cariera solo si nici nu se gandeste sa faca parte dintr-o formatie. Ramasa cu buza umflata, Julia are doua variante. Ori sa stranga din dinti si sa continue in aceeasi formula cu trupa "Sexxy", ori sa caute mai departe, doar-doar cineva ii va raspunde favorabil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.