Ramona Badescu a declarat ca ar dori sa joace intr-o telenovela romaneasca. Vedeta consacrata in Italia a auzit de la mama ei ca acest gen de seriale are mare succes in tara noastra. Daca pana luna viitoare cand vrea sa plece din Romania, primeste o oferta, Ramona nu o va refuza. Din luna noiembrie, vedeta va incepe filmarile pentru un lungmetraj hollywoodian care va fi turnat in studiourile din Romania. La inceputul anului viitor, ea va juca si intr-un serial destinat pietei din Peninsula.

ADORA SALTEAUA TARE

Prezentatoarea festivalului Cerbul de Aur este cazata la hotel Aro din Brasov. Ramona ne-a spus ca este foarte multumita de camera asigurata de organizatori si adora salteaua tare si plapuma moale. Cat despre mancare, ea ne-a declarat ca ar fi dorit sa guste preparatele romanesti, insa urmeaza in prezent o dieta hiperproteica si nu se poate atinge decat de fructe si legume.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.