Adela Popescu sufera ori de cate ori iubitul ei, actorul Dan Bordeianu, trebuie sa joace in scene de amor cu alte colege, scrie revista VIP.

In "Numai iubirea", Adela si Dan au format cuplul perfect de indragostiti, care a ramas unit si dupa terminarea filmarilor. Actrita nu a avut motive sa fie geloasa, pentru ca era cea care il saruta pe Dan si pe platouri, si in afara lor.

TANDRETURI CU NICOLE

Insa in telenovela "Lacrimi de iubire" lucrurile s-au schimbat. Dan, Andrei Popa in serial, trece prin bratele mai multor femei pana sa-i pice cu tronc Alexandra, personajul interpretat de Adela. Si de aici tragedia. Chiar daca este actrita, Adela isi frange mainile cand iubitul ei trebuie sa-si dezlantuie pasiunea alaturi de o alta partenera. De exemplu, in telenovela, Alexandru (Bordeianu) o curteaza pe Nicole .

IN GENUNCHI, DE DRAGUL EI

Recent, Dan si Adela au fost invitati in emisiunea "Povestiri adevarate" moderata de Cabral. Mulatrul a povestit ca, aflat intamplator pe platourile de filmare, a vazut-o pe Adela bosumflata. Si a ramas impresionat de grija lui Dan, care, nestiind ce sa mai faca pentru a aduce zambetul pe fata iubitei sale, s-a asezat in genunchi ca ultima solutie. Se pare ca, la insistentele lui Dan, Adela a acceptat sa nu mai asiste la turnarea scenelor picante.

PEPE VS PAPI

Oana Zavoranu a avut si ea probleme cu Pepe in timpul filmarilor la "Numai Iubirea". Latin loverul s-a suparat cand a auzit ca Oana trebuie sa se sarute si sa mimeze ca face dragoste cu Alexandru Papadopol. Glumet, cantaretul a spus ca o sa aiba grija sa puna bombe in fata casei lui Papi.

INTERZIS LA LUCIU

Dinu Maxer, fostul iubit al Nicoletei Luciu, a declarat inainte sa se desparta de bruneta ca nu este de acord ca ea sa joace alaturi de Lucian Viziru in "Lacrimi de iubire". "Gelozia este fiica Iubirii si sora mai mica a Mandriei", obisnuieste sa spuna Dinu pentru a justifica sentimentul cu pricina.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.