O mireasa "rapita" si recuperata chiar de Traian Basescu. Jurnalista Florence Aubenas, in rochie de seara, cu spate gol. Prajituri si tort "de casa".

Toate aceste ingrediente l-au surprins pe Sorin Miscoci la nunta sa. Petrecerea a avut loc la un restaurant din apropierea Sibiului si a tinut pana luni dimineata.

NEGOCIEREA CU RAPITORII

Marie-Jeane Ion, colega de captivitate a mirelui, ne-a povestit ca, in timpul chefului, prietenii lui Sorin au furat mireasa, pe care au ascuns-o in bucataria localului. Aici au fotografiat-o cu buletinul in mana si au trimis poza presedintelui cu mesajul "proba de viata". "Traian Basescu s-a ocupat de negocierile pentru recuperarea miresei. Rapitorii au cerut doua sticle cu tarie, iar presedintele le-a zis "am aici niste baieti care o pot aduce gratis", referindu-se la SPP-istii care il insoteau", a relatat Marie-Jeane.

SURPRIZA MARCA AUBENAS

Inainte de nunta cu o saptamana, jurnalista de la Prima TV a luat legatura cu Florence Aubenas, despre care romanii au spus ca au impartit acelasi beci in Irak, si a convins-o sa vina in Romania. "Cand a vazut-o, Sorin a facut soc", a zis Marie-Jeane, bucuroasa ca a fost "complice" la surpriza. Ea a mai relatat ca frantuzoaica a fost mirata de obiceiurile romanesti de nunta si a fost surprinsa sa vada cat de mult se mananca si se bea la noi la astfel de petreceri.

DANSURI PREZIDENTIALE

Intalnirea dintre Basescu si Aubenas s-a lasat cu discutii foarte lungi pe terasa restaurantului. "Am dansat cu jurnalista franceza si am stat mult de vorba. E o femeie minunata si numai o femeie robusta si inteligenta ca ea putea sa reziste la calvarul de acolo. I-am transmis ca in mine are un prieten", a declarat presedintele, dupa miezul noptii, cand a parasit petrecerea, impreuna cu sotia sa.

NEPOFTITUL

Ovidiu Ohanesian, captiv impreuna cu Marie-Jeane Ion si Sorin Miscoci timp de 55 de zile in Irak, a fost singurul din gasca care nu a spus "prezent" la intanirea de duminica noaptea. Ziaristul si-a motivat lipsa prin faptul ca nu a fost invitat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.