La sfarsitul saptamanii trecute, s-au tras primele cadre romantice din serialul "Cuscrele", protagonisti fiind Catrinel Sandu, care interpreteaza rolul Mirelei, si actorul Razvan Popa, Margelus, iubitul Mirelei in film. "Cu o noapte inainte nu am inchis nici un ochi, fiind ingrozita de faptul ca atentia intregii echipe de filmare va fi atintita asupra mea. Iubitul meu, Gabriel Trifu, m-a ajutat sa depasesc tracul, explicandu-mi ca e vorba doar un scenariu si ca trebuie sa imi fac treaba cat se poate de bine", ne-a declarat Catrinel.

POVESTEA DE DRAGOSTE

Noi amanunte despre povestea de dragoste dintre Catrinel Sandu, fosta iubita a lui Lucian Viziru, si tenismanul Gabriel Trifu puteti afla din revista X-Magazin, numarul aparut azi pe piata. Scenele de dragoste dintre Mirela si Margelus vor putea fi urmarite in primele episoade ale serialului "Cuscrele", care va debuta la inceputul lunii octombrie la National TV.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.