Alexandra Dinu a venit in Romania joi seara si a plecat inapoi la Milano duminica dimineata. Vineri seara, la petrecerea organizata cu ocazia lansarii pe piata romaneasca a unei bauturi slab alcoolizate a carei imagine este chiar Alexandra, vedeta a acceptat sa discute cu Libertatea despre ce a insemnat anul 2004 pentru ea. Fostul ei sot, Adrian Mutu, a ajuns chiar in seara petrecerii si, de la aeroport, a plecat direct spre clubul Office, unde avut loc evenimentul, pentru a fi alaturi de Alexandra.

Libertatea: Care a fost cea mai mare realizare a ta anul acesta? Alexandra Dinu: Profesional au fost cele doua filme pe care le-am terminat. "Don Gnochi" a avut premiera in urma cu doua saptamani, iar al doilea se va lansa in luna ianuarie. Deja am semnat un alt contract pentru un nou film de televiziune, pentru care voi incepe filmarile in ianuarie. Am primit rolul unei mame care este nevoita din cauze financiare sa-si dea copilul spre adoptie, dar care incearca apoi sa-l recupereze furandu-l. Joc alaturi de actori cunoscuti din serialul Caracatita. Este rolul principal, iar productia se va difuza pe Canale 5. Au mai fost si cateva reclame. Dar in plan personal? Au fost mai multe. Una dintre ele este faptul ca Mario, care a implinit doi ani, a inceput sa vorbeasca. Prima data a spus tata, spre disperarea si gelozia mea, dar la scurt timp a invatat si mama. Cate reclame ai facut anul acesta? Doua. Una pentru o cafea din Italia si a doua este cea pentru bautura. Initial nu am vrut sa accept, pentru ca eu nu beau alcool deloc, dar am aflat ca este o bautura slab alcoolizata si atunci am acceptat? Este adevarata suma de 8.000 de euro care s-a vehiculat? Nu pot discuta asa ceva. Este strict confidential. Care au fost castigurile tale de anul acesta, cu tot cu filme? Pentru nivelul Romaniei, mari. O zi de filmare acolo este platita cat pentru un intreg film in Romania. De ce porti verigheta? N-am renuntat la ea decat in perioada divortului. I-ati cumparat cadouri lui Mario? inca nu am avut timp. Deocamdata el isi doreste multe jucarii. Cand ma voi intoarce la Milano ma voi ocupa de cadouri. Sarbatorile te vor gasi alaturi de Adrian, fostul tau sot? E un subiect tabu. Oricum voi fi cu familia la Milano, apoi la munte. Va pot spune sigur ca voi fi cu Mario.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.