Manelistii stiu sa-si educe copiii. Vali Vijelie, de exemplu, vrea sa-l invete pe fiul lui cel mare cum se castiga banii prin munca. Pentru ca acesta dorea foarte mult sa-si cumpere un scooter, Vali i-a pus acestuia o "pila" si l-a angajat ca tinichigiu. Nemultumit de decizia tatalui sau, baiatul si-a gasit un confident in Jean, soferul familiei Vijelie. in loc sa-l consoleze, Jean i-a povestit acestuia ca Vali, la varsta lui, isi castiga banii prin munca si ca el ar trebui sa-i urmeze exemplul.

Evident, tanarul isi dorea sa devina lautar. Continuarea o puteti urmari maine, la Prima TV, de la ora 20.00, intr-un nou episod din serialul "Aventurile familiei Vijelie". Tot in acest episod mai apar imagini inedite de la nunta lui Elis, fiul lui Dan Armeanca, dar si de la achizitionarea unui automobil pentru care Vali a asteptat mai bine de patru luni pentru a ajunge in tara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.