Stirista Dana Razboiu, aflata in proces de divort de Ovidiu Branzan, si-a facut timp sa apara la petrecerea organizata de TVR si revista Tabu, pentru promovarea serialului "Neveste disperate".

Dana, care a ales sa se desparta de sotul ei dupa ce a zis ca a indurat nenumarate umilinte si chiar acte de violenta, arata mai bine ca niciodata si nu parea suparata.

PROBLEME

Alte sotii care si-au facut aparitia la petrecere au fost Geanina Corondan si Cristina Soloc. Desi n-au descoperit inca problemele pe care le presupune un mariaj, fane ale filmului s-au dovedit a fi si Malvina si Albertina. Actiunea filmului este centrata pe problemele a patru femei, casatorite sau divortate, totul privit prin prisma prietenei lor care s-a sinucis. Pentru ca serialul se bucura de succes, televiziunea publica a decis sa amane ora de incepere a unui meci si pe cea de difuzare a Galei Festivalului de la Mamaia.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.