Anca Badiu de la trupa Class vrea sa divorteze anul acesta. Nu multa lume stie ca ea este casatorita cu acte in regula cu un italian pe nume Stefano Poggi. Cei doi traiesc separat de sapte ani, dar au amanat mereu divortul din cauza faptului ca acesta trebuie sa se produca in Italia, acolo unde a avut loc si cununia civila. Conform legilor italiene, daca doi soti decid sa divorteze, ei sunt obligati sa traiasca separat trei ani, perioada in care au timp sa se razgandeasca, dupa care procesul propriu-zis de divort mai dureaza vreo sase luni.

Anca s-a decis ca in luna octombrie sa mearga in Italia pentru a indeplini formalitatile de divort, in conditiile in care cei doi nu au bunuri de impartit. Daca Stefano, de profesie scenograf, are in acest moment o relatie stabila care s-ar putea incheia la starea civila, romanca ne-a declarat ca nu are de gand sa se marite prea curand.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.