Regizorul Francis Ford Copolla s-a aflat zilele trecute pentru cateva ore in judetul Buzau, unde a vizitat celebrele crame de la Merei, informeaza Mediafax. Regizorul american a vizitat cramele Merei ale Asociatiei Viticole "Gherasim Constantinescu", unde a venit insotit de un prieten, avand asupra sa cateva sticle cu vin produs in podgoriile sale. Copolla a mancat mititei la un local din zona, la Popasul Merei, si a baut vin rosu din productia proprie.

La Vinoteca de la Merei, care apartine fiului academicianului Gherasim Constantinescu, unul dintre intemeietorii viticulturii romanesti moderne, celebrul regizor a degustat vinurile produse in zona si a promis ca va reveni la Buzau, mai ales ca mai are de stat in Romania, unde se documenteaza pentru o viitoare pelicula ce va fi inspirata dintr-un roman al lui Mircea Eliade.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.