Michael Jackson a organizat vineri o petrecere de Craciun la resedinta sa de la Neverland, unde a avut ca invitati speciali... 200 de copii. Interesant este ca micutii au fost intimpinati chiar de megastarul judecat pentru molestare de copii. Cei 200 de copii au fost adusi la Neverland de diferite grupuri si fundatii civice sau de caritate. "Sper sa petreceti o zi minunata. Craciun Fericit! Va iubesc!", si-a intimpinat Michael Jackson invitatii. Anul viitor, megastarul urmeaza sa faca fata procesului in care este acuzat de molestare de copii. Vineri, el a parut bucuros in cele citeva minute cit a vorbit celor mici. "Te iubim!",
i-a strigat unul dintre cei prezenti interpretului. "Eu va iubesc si mai mult", a raspuns Jackson inainte sa intre in casa.

Purtatoarea de cuvint a acestuia, Raymone K. Bain, a declarat ca Michael a vrut sa apara pe neasteptate in mijlocul ultimului grup de copii care viziteaza Neverland inainte de Craciun. Bain a tinut sa precizeze ca evenimentul organizat nu are nici o legatura cu procesul care urmeaza sa inceapa. Autoritatile din Santa Barbara l-au pus sub acuzare pe Jackson pentru molestarea unui baiat, conspiratie si administrarea unei substante care induce starea de ebrietate. Echipa de investigatii a cercetat de mai multe ori proprietatea lui Jackson, Neverland, cu intentia declarata de a completa capetele de acuzare. Chiar si acuzatorii lui au descris Neverland drept un "adevarat paradis" pentru copii. Vizitatorii de vineri au fost adusi de sase organizatii de caritate diferite, printre ei aflindu-se atit copii in virsta de trei-patru ani, cit si adolescenti. Reprezentantul bisericii care sustine una dintre asociatiile care au organizat vizita la Neverland a afirmat ca prezenta copiilor la proprietatea lui Jackson nu a fost autorizata de reprezentantii clerului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.